sâmbătă, 26 februarie 2011

Vica şi cu Vikea - un cuplu perfect, cu frică de Dumnezeu

Vica era fecioară. Asta nici pe departe nu înseamnă că nu făcea sex. Dimpotrivă! Se deda aproape zilnic plăcerilor sexuale. Dar fecioria şi-o păstra. Aşa cum scria în Carte. Mai nou însă, auzise că himenul se poate restabili. Ştiinţa a progresat enorm şi o babă de 70 de ani poate să arate acum cu 20-30-40 ani mai tânără. Bani să fie, că operaţiile estetice restabilesc totul. Chiar şi un himen ferfeniţat. Aşa că se pregătea intens să se despartă de el. "Până la căsătorie, va creşte la loc", îşi spunea ea în gând zâmbind. De altfel, fie vorba între noi, Vica nu era sigură dacă himenul era al ei de la naştere sau dacă îl restabilise deja o dată. La viaţa tumultoasă pe care o ducea, parcă era posibil să ţină minte chiar totul? În special mărunţişuri din astea?

Cu toate că era destul de credincioasă după standardele locului, Vica n-avea fobie de sex. Poate doar de homosex. Aici era principială. Declara sus şi tare, peste tot, că homosexualii nu-s oameni şi că trebuie omorâţi cu pietre, după cum scrie în Biblie. Aşa credea şi amantul ei, Vikea. Mai armonios cuplu nici că găseai. Toate problemele şi dilemele care-i chinuiau le găseau rezolvare în Biblie.

Şi Vikea avea amante în fiecare cartier. Nu-i plăcea să se limiteze când venea vorba de poftele sexuale. Cu una îi plăcea să şi-o pună în "poziţia misionarului", cu alta prefera "capra", cu a treia - sexul negenital etc. Dar îi ura pe homosexuali. Pentru că-s împotriva naturii. Desfrânaţi, curvari, perverşi - fix cum scrie în Biblie! Şi nu merită să trăiască pe faţa pământului. Că-s împotriva naturii şi a lui Dumnezeu!

Poate de aceea se împăcau aşa de bine Vica cu Vikea. Se înţelegeau din primul cuvânt sau dintr-o singură privire. Pentru că au citit Biblia. Şi urau păcatul, desfrânarea, imoralitatea şi necurăţenia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu