marți, 27 ianuarie 2015

Cu gușa umflată, despre patriotism ne vorbea

ziaristiFrumos vom încerca să-i convingem, omenește, cu argumente,  foarte constructiv să le vorbim despre țară, responsabilitate, despre situație dificilă, despre faptul că la moment seriozitatea clasei politice depinde de cât de serioși sunt colegii noștri în a înțelege interesul național. O să le spunem că interesele de partid sau cele personale trebuie să fie puse pe pan secund. Iată ce vom face fiindcă de un guvern în frunte cu Iurie Leancă desemnat de către PLDM nu are nevoie doar deputatul Petrescu, Ionescu sau nu știu cine. Nu are nevoie doar PDM sau PLDM (Marian Lupu)

După ce și-au împărțit la bunul plac ministerele cu pldm, pd-iștii, în persoana lui Lupu, și-au umflat gușa cum știu ei mai bine, și au început să vorghească de interesul național. Adică, stați așa! Ne luăm cele mai bune funcții, vom avea putere, bani cu lopata și șofer la scară, iar după asta vom trebui să ținem cont strict de inderezul național, indiferent dacă ne-am pricopsit ori nu cu funcții. Cică alde Ghimpu tre să fie rezonabil și să se gândească la țară, noi nu știm nimic!

Wăiiiiii, am crezut că vomit la genul ăsta de atitudine, eu care nu-l simpatizez pe Ghimpu, la fel cum mi-a venit să borăsc și de atitudinea celor ce urlau acum câteva zile să ieșim în stradă să protestăm că nu a căpătat și PL niște ministere, altfel se lasă cu trădare de țară dacă nu venim în piață. Da, da, anume așa!

Oare ce-ar fi să vă băgați în fund frazele astea sforăitoare de parveniți îmbogățiți, cu pretenții de patrioți serioși și responsabili? Ce-ar fi să vă cărăbăniți la dracu-n praznic cu apelurile și îndemnurile voastre patriotice, ghiftuiților, și să nu ne mai credeți imbecili ce nu înțeleg ce înseamnă interes personal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu