luni, 21 iulie 2014

Iată cum acționează mișcările gen OKUPEAI PEDOFILEAI

machoPentru mine personal nu era un secret, am intuit din start că escrocheria, falsul, minciuna și violența sunt metodele lor de creare a „pedofililor”. Mai mult ca sigur, o parte din victime sunt răpite în plină stradă, torturate și impuse să facă „depoziții” din care să rezulte că ar fi pedofili. În Rusia, mișcarea e una susținută de stat, practic e o instituție a lui. La noi, se vede clar că sunt tolerați și nu ar fi exclus să aibă ramificații în organele de ordine sau de justiție, la câte crime le-au fost trecute cu vederea, deși probele sunt evidente, prezentate chiar de ei, cei însetați de glorie. Iar într-o societate ca cea moldo, cu instituțiile ei șubrede, cu o presă pe măsură și cu o societate ce prețuiește mult mai tare legile nescrise ale pușcăriașilor decât normele statului de drept, se pare că nu e deloc greu să devină vedete peste noapte.

În filmulețul de mai jos, o victimă a pretinșilor luptători cu pedofilia povestește cum a fost atras în capcană de cineva cu un cont fals, imagine și nume străin, cum indivizii ce l-au sechestrat în apartamentul nadei au intrat pe contul lui și au improvizat o discuție în care respectivul declara că e de acord să se întâlnească cu cineva de 15 ani și să facă sex cu el, deși în realitate insul care l-a invitat la el și care avea casa plină de infractori susținea în discuții pe chat că are 18 ani, iar băiatul tras pe sfoară nu voia decât să discute cu el.

Deci, cam ăsta e traseul transformării unei persoane absolut nevinovate în pedofil, în linii generale, deși poate fi mult mai dur și criminal. Cineva își face cont pe un site pentru gay, prezentându-se drept persoană adultă, cu o imagine falsă, evident, și reușește să convingă pe altcineva că e singur acasă. Apoi, când victima sosește la întâlnire, i se propune să facă duș. Și, în ultima fază, răsar indivizii siniștri, cu camere de filmat, care zmulg cu forța, prin violență, mărturii false, convenabile lor, improvizând și o discuție pe măsură pe situl unde respectivii au făcut cunoștință, ca probă supremă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu